Transport gratuit pentru comenzi peste 500 lei.

Livrarea

Livrarea Produselor comandate pe acest website se va efectua exclusiv pe teritoriul României.

În cazul în care Clientul alege să plătească în numerar la livrare, procesarea comenzii începe imediat după plasare. În cazul în care Clientul folosește o metodă de plată on-line (EuPlatesc), procesarea comenzii începe după ce a fost confirmată creditarea (prin intermediul EuPlatesc) cu 100% din suma datorată pentru comandă – acesta este momentul de la care incepe să curgă termenul de livrare a produselor către Client.  

Perioada de livrare a produselor difera in functie de disponibilitatea acestora. Livrarea se face prin firma de curierat in intervalul specificat la plasarea comenzii, acesta fiind influentat de produsul cu cea mai indelungata perioada de livrare.

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, vânzătorul este obligat să anunţe cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării. Termenul de livrare poate fi mai lung în perioadele de soldare ori ale campaniilor special si poate ajunge la 14 zile lucratoare, in functie de stocul furnizorului. Zilele lucrătoare sunt de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale. În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

Pentru livrare veți fi contactat în prealabil de către Curier, căruia consimțiți să ii furnizăm datele dvs. de contact în acest scop. La primirea Comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire.            

În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, coletul ne va fi returnat, urmând să suportați costurile și consecințele returnării. 

Livrarea se va efectua prin intermediul curierului ales la libera sa apreciere de către vânzător.

Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării comenzii, așa cum sunt confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare. Prin finalizarea și plasarea comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu prețul produselor. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte.

Cos de cumparaturi

  • Nu sunt produse in cos