Transport gratuit pentru comenzi peste 500 lei.

Clientul este singurul judecător al alegerii produsului, a scopului acestuia, a utilizării acestuia și a instalării acestuia; clienții noștri sunt oameni profesioniști și sunt singurii responsabili pentru rezultatul și eventualele consecințe care pot apărea. Este responsabilitatea cumpărătorului să țină seama de eventualele pierderi în timpul pregătirii și / sau suspendării produselor noastre, ținând seama de potrivirea modelelor și de diferitele configurații de utilizare a produselor noastre. Când instalarea este încredințată unui subcontractant, este necesar să-l informăm despre termenii și condițiile noastre și despre toate informațiile și instrucțiunile de mai jos.

Vă sfătuim ca clienții noștri să plaseze mandrinele pe orizontală pentru a evita deteriorarea suportului.

Stofa fragilă expediată în ambalaje speciale trebuie returnată în ambalajul original

INFORMATII TEHNICE FABRICE:

STABILITATEA DIMENSIUNILOR

Stabilitatea țesăturilor poate varia. Această variație este intrinsec pentru compoziția și textura lor și nu poate constitui temei pentru o pretenție. Clienții noștri, profesioniștii în domeniul mobilierului, care cunosc materialul și destinația produselor noastre, ar trebui să aibă grijă atunci când le instalează.

Este imposibil să se dea o indicație precisă a dimensiunii acestei contracții, având în vedere multitudinea de compoziții, tehnici de țesut și metode posibile de curățare.

Valorile indicative de referință sunt:

Materiale sintetice 1 până la 2%

Bumbac 1 până la 4% Viscoză 3 până la 7%

Lenjerie 5 la 7% Silk 1 la 3%

În aceste limite nu putem lua în considerare nicio pretenție. Vă sfătuim să luați în considerare aceste valori de referință atunci când calculați metrage-ul cerut. În plus, lățimea poate varia împreună cu potrivirea modelului de la lot la lot, precum și între comenzile expediate și poate fi diferită de informațiile din lista de prețuri. În astfel de cazuri, nu se va lua în considerare nicio revendicare pentru varianta care nu depășește 3%.

ASPECT

Efectul strălucitor, în special pe catifea, este un fenomen natural; cu cât este mai mare puiul de pui, cu atât este mai vizibil strălucirea. Semnele de marcare, zdrobire, piercing sunt de asemenea toate fenomenele naturale cu catifea, care pot apărea în urma utilizării normale și, de asemenea, din momentul instalării; nu se va lua în considerare nici o pretenție împotriva TEXDECOR pe această bază. Este reprezentantul tapițerului, designerului de interior sau al oricărui alt cumpărător sau manager de proiect care planifică împreună cu clientul care este responsabil pentru alegerea produsului. Țesăturile noastre nu trebuie aplicate direct pe umplerea scaunelor de orice tip (spumă de poliester, poliuretan sau latex). Produsele noastre sunt fabricate conform unor criterii de înaltă calitate. Cu toate acestea, cu anumite calități, pot apărea defecțiuni sau imperfecțiuni ușoare, în timp ce rămân în limitele normelor acceptate de profesioniști (fire groase și subțiri de lenjerie, zdrobire de lenjerie, panglici de mătase …). Izolate și greu de văzut imperfecțiunile sunt acceptate să fie în toleranță de către profesioniști la un nivel de 1 defect minor pe 6,5 m de material comandat.

Țesăturile emise din sistemul de comerț echitabil beneficiază de o toleranță mai mare în ceea ce privește importanța defectelor.

INCRESAREA CULORII

Toate țesăturile noastre au fost proiectate pentru a avea un nivel de rezistență a culorii, în conformitate cu utilizarea în mobilier. Cu toate acestea, expunerea la aer și îmbătrânirea naturală vor deteriora în mod inevitabil culorile în timp. Expunerea la lumina ultravioletă și infraroșu trebuie evitată deoarece nu se poate garanta nici un remediu.

Uzură și înăbușire

Purtarea și ruperea este un fenomen inevitabil asociat cu utilizarea intensă a produselor noastre. Garantăm produsele noastre împotriva uzurii neobișnuit de prematură în condiții normale de utilizare, condiționate de fiecare produs fiind curat și supus instalării, care se efectuează în conformitate cu practicile obișnuite actuale utilizate în industria tapițeriei sau conform documentelor tehnice standardizate.

POTRIVIRE DE MODEL

O toleranță de 3%, inerentă procesului de fabricație, este acceptată pentru potrivirea modelului anumitor produse care sunt vopsite în fire (dungi orizontale, verificări).

CURĂȚARE

Curățarea produselor noastre, fie amovibile (perdele, lenjerii de pat), fie fixe (scaune, tapetări) trebuie să fie efectuate de un profesionist de curățare. Dacă există vreo îndoială în ceea ce privește rezultatul așteptat de la curățare sau în stabilitatea dimensională, ar fi recomandabil să se efectueze un test preliminar. Dacă țesătura a suferit un tratament anti-colorant, de exemplu un produs tratat cu fluorură, acesta trebuie curățat de un specialist.

VARIAȚIA COLORULUI

Din motive tehnice, este imposibil să se garanteze o potrivire perfectă a culorilor între eșantioane și bunurile stocate, precum și între diferite loturi de produse sau referințe coordonate ale produselor.

TRATAMENTE ADIȚIONALE

Nici un tratament suplimentar aplicat țesăturilor noastre la inițiativa clientului nu poate fi garantat de către TEXDECOR. De fapt, anumite produse (în funcție de tipul de tratament) pot prezenta: o ușoară contracție de la 5 la 7%, pete albicioase, o senzație de grăsime, apariția încrederii în timp, riscul de marmură și marcarea inelului, . Dacă există vreo îndoială în ceea ce privește rezultatul unui astfel de tratament, se recomandă efectuarea unui test preliminar cu un eșantion.

WALLPAPER SPECIFICAȚII TEHNICE:

Procesul de fabricare a imaginilor de fundal variază în funcție de domeniu. Majoritatea tapeturilor noastre sunt fabricate folosind o metodă tradițională de imprimare, cu mici neregularități sau discrepanțe posibile și inevitabile. Acestea nu pot fi considerate motive de plângere. Variațiile de ton și de culoare pot apărea, de asemenea, în funcție de loturile diferite și numere diferite de coloranți.

De la un lot la altul, lățimea rolei poate varia ușor față de informațiile din lista de prețuri. Astfel de variații, care nu depășesc + sau – 3%, nu vor face obiectul unei cereri.

TEXDECOR nu poate fi tras la răspundere pentru orice vină sau neregulă majoră observată după suspendarea a mai mult de 3 picături. Nicio pretenție nu va fi luată în considerare în cazul în care rezultă orice tratament neprofesional. Noi nu vom rambursa nici un cost suplimentar suportat ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de agățare furnizate cu fiecare rolă a tapetului nostru.

Cos de cumparaturi

  • Nu sunt produse in cos